Akademisk Arkitektforening

Primitive Architecture – Terunobu FujimoriArkitektforeningen og Paper Magazine inviterer til foredrag – og miniudstilling med den japanske arkitekt Terunobu Fujimori, der udstiller på Ordrupgaards kunstlegeplads fra 31. maj 2018.

Kom til foredrag og udstillingsåbning med Terunobu Fujimori i Arkitektforeningen.
Fujimori (1946), arkitekt og arkitekturhistoriker, er særlig kendt for sine nyfortolkninger af det traditionelle japanske tehus.  Det er hans usædvanlige tilgang til arkitekturen – med et barnligt særpræg og et grænseoverskridende design, der bag humoren rummer et sofistikeret håndværk med rødder i den japanske byggetradition.

Tilmeld dig her
Arrangementet er for medlemmer af Arkitektforeningen.

Udstilling og reception
Efter foredraget kan man til udstillingsåbningen opleve et lille udvalg af skitser og designs i Arktektforeningen.
Udstillingen kan ses frem til den 31. maj.

Udstillingsplakaten kan købes i Arkitektens Butik her.

Tid og sted
Torsdag den 17. maj, kl. 18 - 21.

Fujimori på Ordrupgaard
Fra den 31. maj kan man opleve det første værk af Terunobu Fujimori i Danmark på Kunstlegeplads Ordrupgaard i museets grønne park. Den 17. og 18. maj kan man desuden være med til at færdiggøre Tea Tree House på Kunstlegeplads Ordrupgaard.
Læs mere her


Om Paper Magazine
PAPER står for Platform for Architectual Projects, Essays and Research, og er et månedligt magasin om arkitektur.
PAPER arbejder for at udbygge den interdisciplinære forståelse af arkitektur som noget vedkommende for alle mennesker. PAPER stræber efter at udfolde den brede forståelse af arkitektur ved at facilitere en debat om vores konstruerede miljø. I hver udgivelse diskuteres et konkret tema gennem interviews, samtaler og essays.
Bidragsyderne tæller blandt andre Patrik Schumacher (DE), Jack Self (UK) og Geoff Manaugh (US).
PAPER har tidligere deltaget i museet TATE's pop-up butik, Archizines udstilling, arrangeret Visualising Architecture i Göteborg og workshpo og udstilling med Yona Friedman i Arkitektforeningen.

Type: 
Andet
Dato: 
Tor, 17/05/2018
Tidspunkt: 
Kl. 18.00

Sted

Arkitektforeningen
Åbenrå 34
1124
København K

Kommentarer