Akademisk Arkitektforening

Utzon Talk: LETH & GORIMød den unge danske arkitektduo LETH & GORI i en spændende samtale om at skabe arkitektur i spændingsfeltet mellem arkitektur, design og kunst. Hvad betyder det at kombinere tegnestue med galleri? Hvem er deres vigtigste inspirationskilder? Og hvordan er det at være up and coming nordisk arkitekt i en global samtid? 

Tegnestuen LETH & GORI er stiftet og drives af arkitekterne Uffe Leth og Karsten Gori. 

”Hos LETH & GORI øver vi os i kunsten at bygge. Vi har en forkærlighed for anvendelsen af robuste og nøgterne materialer og byggetek¬niske løsninger med lang levetid. En arkitektur, hvor naturens storhed og kræfter sætter sig i arkitekturens anatomi – i konstruktionerne og i detaljerne.” 

Igennem samtalen vil du opleve en række af LETH & GORIs anerkendte projekter, blandt andet landskabsinstallationen Fur Diatoméer, skabt i tæt samarbejde med Reiulf Ramstad Architects, som du møder i Utzon Centers aktuelle udstilling. 

LETH & GORI er modtager af Arkitektforeningens arkitekturpris ’Store Arne’ 2019 for projektet ’Elefanthuset’ og Nykredits Bæredygtighedspris 2017. Tegnestuen blev i 2012 tildelt Statens Kunstfonds 3-årige arbejdsstipendium.

Tid:
Kl. 17:00 - 18:00

Sted:
Utzon Center
Aalborg 

Billetpris:
60 kr. (40 kr. for studerende).
Billetkøb inkluderer entré til udstillingen og resten af Utzon Center samme dag.
Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon modtager billetkode via nyhedsbrev til én gratis billet. Der kan ikke medbringes gratis ledsager – denne skal have egen billet.
Køb billet her

Type: 
Andet
Dato: 
Tor, 25/04/2019

Kommentarer