Akademisk Arkitektforening

Kulturreportage: Campus Bornholm


Campus Bornholm blev i december tildelt prisen Årets Byggeri i kategorien "Åben". TV2 Bornholm har besøgt Campus sammen med arkitekt MAA og projektleder Dennis Gullman Falk og Birgit Stoltz Andersen, arkitekt MAA og leder af Arkitektforeningen Bornholm (Foto: Martin Schubert, Campus Bornholm).

Kulturreportagen på TV2 Bornholm er på Campus med Dennis Gullmann Falk og Birgit Stoltz Andersen for at opleve nogle af de store og små detaljer, der gør Campus Bornholm til et unikt uddannelsesbyggeri i Danmark. Se udsendelsen her.

Campus Bornholm er tegnet af Cubo Arkitekter i samarbejde med Nova5 arkitekter, ingeniørfirmaerne Dominia og Lars Ørtoft samt Henrik Jørgensen Landskab. Byggeriet samler alle videregående uddannelser på Øen i et fremtidssikret bygningskompleks, som gør det muligt at bevare flest mulige uddannelser på øen. Foto: Campus Bornholm.Fotograf: Martin Schubert


Om Årets Byggeri
Årets Byggeri er en national hæderspris, som hvert år tildeles det bedste og vigtigste byggerier ud fra deres samfundsmæssige og byggefalige betydning. Nominerede byggerier bedømmes af en dommerkomité med bracnhens vigtigste branchedirektører og aktører. Magasinet Byggeri er vært for Årets Byggeri.

Kommentarer