Natalie Mossin i Berlingske Bussiness om de københavnske tage

Arkitektforeningens formand Natalie Mossin slår et slag for, at det skal være lettere at søge tilladelse til at bygge under de københavnske tage.

Under overskriften ’Københavnere: Brug øverste etage’ bragte Berlingske Business den 22. november en artikel med Natalie Mossin, der fortæller, hvordan vi bedst udnytter de mange uudnyttede kvm under de københavnske tage.

Natalie Mossin udtaler blandt andet i artiklen:
”Der er mange eksempler på, at man kan videreudvikle tagetager og nytænke med respekt for det, der gør ejendommen til noget særligt.”

Debatten om de uudnyttede tagetager kommer i kølvandet på en undersøgelse fra DTU, der fastslår, at der kan bygges boliger til op til 22.000 nye københavnere. Natalie Mossin fastslår dog i artiklen, at målet ikke nødvendigvis er nye boliger til 22.000 mennesker, men at det handler om at få skabt en merværdi i det allerede eksisterende byggeri.

Læs hele artiklen i Berlingske Business her