Pavillon MAA 1:1 i Kongens Have

Arkitektforeningen udskriver nu i samarbejde med lokalafdelingen i København, en åben projektkonkurrence om en midlertidig pavillon i træ til opstilling i Kongens Have i København.

Ambitionen er, at pavillonen skal sætte fokus på alternative løsninger i byggeriet, ikke mindst midlertidigt byggeri, og pavillonen skal demonstrere arkitekters evne til at formgive en mindre konstruktion efter et enkelt opdrag.

En æstetisk oplevelse
Pavillonen skal være offentlig tilgængelig, i høj arkitektonisk kvalitet og gerne hylde det innovative ved f.eks. at pege på alternative konstruktionsløsninger. Den skal være en æstetisk oplevelse og måske – måske ikke – indeholde en funktion.

Åben konkurrence
Alle kan deltage i konkurrencen, men mindst én på hvert hold skal være arkitekt MAA.
Den samlede præmiesum er på kr. 75.000.
Pavillonen skal opstilles i Kongens Have i midten af september 2013 og skal stå en måned.

DOWNLOAD KONKURRENCEPROGRAMMET

Pavillon MAA 1:1 støttes af Margot og Thorvald Dreyers Fond, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond af 1968, Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg, Moelven Danmark A/S, Københavns Tekniske Skole, Akademisk Arkitektforenings lokalafdeling i København og Akademisk Arkitektforening.

Foto: Fra Kongens Have i København - Wikimedia Commons