Stor almen bolig-konkurrence udskrives om lidt

Fremtidens bæredygtige almene bolig, åben projektkonkurrence udskrives ultimo august 2013

Nu varer det ikke længe, før den første fase af den åbne projektkonkurrence om fremtidens bæredygtige almene bolig udskrives af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter i samarbejde med Arkitektforeningen.

Vinderprojekterne skal realiseres som to demonstrationsbyggerier i henholdsvis Seest ved Kolding på den gamle fyrværkerigrund og i Lisbjerg ved Aarhus.

Der vil til præmier og eventuelle indkøb blive fordelt op til DKK 1.100.000

Mere info
Læs meget mere om visionerne og formålet med projektet og find yderligere information om konkurrencen og de to konkurrenceområder.

Har du spørgsmål til konkurrencen, er du også velkommen til at kontakte konkurrencerådgiver Bettina Mylin på mail bm@arkitektforeningen.dk eller telefon 3085 9003