Akademisk Arkitektforening

Vær med i delebil billigtDelebilsordningen LetsGo er en del af den række af fordele, der følger med at være medlem af Arkitektforeningen. Nu bliver det ekstra attraktivt, fordi LetsGo kører en kampagne frem til første maj, hvor det er helt gratis at melde sig ind.

Delebilsordningen kan benyttes både af privatpersoner og af virksomheder. Arkitekt MAA Bent Grønkjær har med sin virksomhed Grønkjær Arkitekter været med i firmaordningen længe og er godt tilfreds: 

”Når man som jeg har adresse centralt i København og har mange opgaver i nærheden, kan det ikke betale sig at have bil. Men jeg bruger delebilen, når jeg har byggesager i periferien af byen,” forklarer han.  

Altid en bil at få
Fordelen ved delebilerne er, at man ikke selv skal bekymre sig om reparationer og service, og at der altid er en parkeringsplads. På Nørrebro, hvor Bent Grøntkjær holder til, er der heller ikke langt til nærmeste bil: 

”De står i gåafstand, og jeg har aldrig oplevet, at der ikke var en bil ledig, når jeg skulle bruge den. Derudover kan man vælge mellem stationcar, små biler og endda en kassevogn, hvis man har brug for at flytte større ting,” slutter han. 

Som medlem af Arkitektforeningen kan du frem til 1. maj 2015 du tilmelde dig delebilsordningen LetsGo for 0 kr., hvis du har rejsekort eller periodekort. Har du ikke Rejsekort, kan du få 50 % i rabat på indmeldelse. MAA pris 475 kr. Normalpris 950 kr.

Læs mere her 

Tilmeld dig her

Kommentarer