æresmedaljen

Æresmedaljen

Æresmedaljen tildeles alle æresmedlemmer.

Prisen tildeles foreninger og institutioner, der har gjort en særlig bemærkelsesværdig indsats inden for arkitektfagets område.

Bestyrelsen stiller et motiveret forslag om tildeling til repræsentantskabet, hvorefter repræsentantskabsmedlemmerne foretager en hemmelig afstemning.

Modtagere:

Med Jan Gehl og kulturmisteren til picnic i Superkilen

Superkilens ”Sorte Plads” på Nørrebro dannede rammen om frokost i det fri til ære for arkitekt MAA Jan Gehl.

Humanismens arkitekt hædres af fagfæller

Den verdensberømte danske arkitekt Jan Gehl modtager fredag den 8. juni Arkitektforeningens æresmedalje.

Fra Sydney, New York, Melbourne, London til Mexico City; flere og flere storbyer verden over lader sig inspirere af arkitekt MAA Jan Gehls unikke og banebrydende tilgang til byudvikling, hvor mennesker og mellemrum mellem bygningerne, såsom pladser og cykelstier, er i fokus.

Love & vedtægter

For at sikre de bedste vilkår for faget og den enkelte arkitekt har Arkitektforeningen i sine love og vedtægter fastsat en række bestemmelser, som alle medlemmer er forpligtede til at overholde.

Arkitektforeningens love
 er vedtaget ved urafstemning i 2017.

Arkitektforeningens vedtægter består af flere områder, som du

Udgiv indhold