Ærø

"Man skal kunne se hinanden i øjnene oppe i Brugsen"

Arkitektforeningen har talt med en række MAA’ere, der bor og arbejder i udkanten: Hvad er fordelene ved at være arkitekt langt væk fra de større byer? Og hvordan er de nået dertil, hvor de er? Første interview i rækken er med Christina Kjerulff, arkitekt MAA og indehaver af tegnestuen Artifo på Ærø.

Af: Dorte Maria Vestergaard

”Der er rigtig mange fordele ved at være arkitekt på en lille ø.

PRIORS HUS

Af Sarah Maria Thorup

Arkitektforeningens ferieboliger

Som medlem af Arkitektforeningen har du mulighed for at leje dig ind i en af foreningens ferieboliger.

Husbåden i Amsterdam
Den populære husbåd centralt beliggende i Amsterdam har været i foreningens eje siden 1992. Husbåden, som tidligere var beboet af billedkunstneren Viktor IV og hans danske hustru Ina Munck, er stort set udlejet hver eneste uge året rundt. En gang om året trækkes lod om de særlig attraktive uger i ferieperioderne.

Priors Hus på Ærø

Priors Hus er blevet fint restaureret af Realdania. Der er varme i gulvet og internet, så uanset årstid vil man nyde et ophold i Priors Hus i Ærøskøbing på Ærø.

Ophold i Priors Hus er populært, og udlejningen af huset på Ærø i 2020 er i fuld gang. Der er alt optaget i juli/august og få ledige UGER i maj og juni. Desuden gode priser i efterårs- og vintermånederne.

Udgiv indhold