arkitekter

Sidste udkald for optagelse på efteruddannelse for tegnestuearkitekter

+2 giver unge arkitekter en værdifuld kombination af kompetencer og har potentialet til at blive et samlende forum i arkitektbranchen. Om få uger er der tilmeldingsfrist til det permanente forløb.

Mathilde Gludsted, arkitekt MAA og ansat ved Ravn Arkitektur, var nysgerrig på at få en bredere indsigt i sit fag og meget motiveret for at udvikle sig fagligt. Derfor valgte hun at tilmelde sig +2 pilotprojektet sidste år.

+2 giver grundlæggende viden og overblik

På tegnestuen i Brøndby Kommune har arkitekterne mange roller, og som nyuddannet arkitekt får man hurtigt tildelt et stort ansvar. For to af tegnestuens arkitekter har +2 uddannelsen været med til at give overblik og bedre forståelse for egne
kompetencer.

Af Cecilie Frydenlund Nielsen

40 under 40

The European Centre for Architecture Art Design og Urban Studies og The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design har netop offentliggjort dette års top 40 over unge upcoming designere og arkitekter under 40 år fra Europa.

Den danske repræsentant på listen “Europe 40 Under 40” er designer Jens Martin Skibsted, Skibsted Ideation A/S og  KIBISI.

“Europe 40 Under 40” bliver i November til en udstilling der viser de 40 arkitekter og designers projekter.

Medlemsrabatter

Som medlem af Arkitektforeningen kan du få rabat på bøger og tidsskrifter, tegneartikler, foreningens ferieboliger, forsikring, hotelbesøg, entré til museer samt møbler og design.

Faglige fordele

Som medlem af Arkitektforeningen bidrager du til at styrke dansk arkitektur og de vilkår, vi som arkitekter har for at udøve vores fag.

Udgiv indhold