arkitektur

Sarah Maria Philipp

Aabenraa
Medlemtype:
Projektering & Rådgivning Fx tegnestuearkitekt, projekteringsleder, selvstændig rådgiver, partner eller andet inden for området?
Offentlig

Tillykke til Danmarks første +2 dimittender

Onsdag aften kunne vi fejre det første +2 hold, der dimitterede efter to års intensivt undervisningsforløb.

Una Christine Castella MacDonald

København NV
Medlemtype:
Proces- & Produktudvikling Fx designer, proceskonsulent, udviklingskonsulent, produktudvikler eller andet inden for området?

+2 giver grundlæggende viden og overblik

På tegnestuen i Brøndby Kommune har arkitekterne mange roller, og som nyuddannet arkitekt får man hurtigt tildelt et stort ansvar. For to af tegnestuens arkitekter har +2 uddannelsen været med til at give overblik og bedre forståelse for egne kompetencer.

Marie Louise Ditlev Eriksen

Jeg er studerende på KADK, By og landskab og er lige nu på 5 semester

Marie Louise Ditlev Eriksen
København S
Studerende

MODTAGERE AF AKADEMIETS MEDALJER 2016

Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunster har uddelt Akademiets medaljer 2016

Akademiets medaljer uddeles én gang årligt til nogle af de fremmeste kunstnere inden for arkitektur og billedkunst:

C.F. Hansen Medaillen - den højeste udmærkelse, Akademiet kan tildele en kunstner inden for den bunde kunst - tilkendes:
Keramiker Ursula Munch-Petersen

Rena Gonatos

Jeg er grafisk arkitekt, uddannet i krydsfeltet mellem arkitektur og grafisk design. Jeg har fokus på detaljen, men jeg betragter den i sin helhed. Mit arbejde er alsidigt, men jeg brænder især for konceptudvikling og identitetsdesign - helst udviklet i symbiosen mellem 2- og 3D.
Arkitektur er blandt mine store interesser, men jeg brænder især for den grafiske fremstilling i og af den.

Rena Gonatos
Charlottenlund

Emanuela Genovese

København S
Offentlig

Rasa Marozaite

København K

Endnu er kommunal arkitekturpolitik

Kolding Kommunes nye arkitekturstrategi er ikke en løftet pegefinger med regler og påbud. Det er i stedet en dynamisk værktøjskasse. Ønsket er at videregive inspiration og gode råd om arkitektur til borgere og virksomheder, der skal i gang med et byggeri.

Udgiv indhold