billedkunst

MODTAGERE AF AKADEMIETS MEDALJER 2016

Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunster har uddelt Akademiets medaljer 2016

Akademiets medaljer uddeles én gang årligt til nogle af de fremmeste kunstnere inden for arkitektur og billedkunst:

C.F. Hansen Medaillen - den højeste udmærkelse, Akademiet kan tildele en kunstner inden for den bunde kunst - tilkendes:
Keramiker Ursula Munch-Petersen

Arkitekter til tavlen

Få undervisning af en arkitekt, eller tag på besøg på en tegnestue. I samarbejde med Dansk Arkitektur Center vil Arkitektforeningen gøre afstanden mellem professionelle arkitekter og danske folkeskoleelever kortere.

Åbent land i Arkitekternes Hus

Havet som gnaver sig ind på kysten, en tilgroet skovsti, en gul kornmark. Det danske landskabs mange skikkelser er repræsenteret på Mads Ejrnæs' udstilling Åbent land i Arkitekternes Hus, der åbner onsdag d. 16. maj.

Arkitekt MAA Mads Ejrnæs står bag den femte udstilling i udstillingsrækken Arkitekt MAA M.M. Vi har spurgt ham, hvad der inspirer ham, og hvad forskellen er på at arbejde som arkitekt og som billedkunstner.

Udgiv indhold