bygherreforeningen

Populær hvidbog om renovering er opdateret

I 2011 udgav GI og Bygherreforeningen en hvidbog om bygningsrenovering. Den er nu blevet opdateret med den nyeste viden og friske tal. Formålet er
at opfylde behovet for et samlet overblik over viden om renovering.

Hjælp på vej til offentlige bygherrer

I dag er den offentlige bygherre ikke klædt nok på til byggeprojekter med komplekse udbudsregler og stigende krav.
Derfor er der hjælp på vej.

Arkitektforeningen og Bygherreforeningen udvider nu samarbejdet om kvalitetssikring i arkitektkonkurrencer med blandt andet efteruddannelse, der skal adressere de konkurrenceformer, man bruger i det offentlige, over for behovet i de enkelte projekter.

VE-løsninger til eksisterende ejendomme

Bygherreforeningen, Teknologisk Institut og InnoBYG har igangsat en undersøgelse af det aktuelle marked for bygningsrelaterede VE-løsninger – med særlig fokus på etageejendomme.

Vil du bruge 5 minutter til at deltage i undersøgelsen?

Kvalitet som tildelingskriterium i konkurrencer

Arkitektforeningen afholdte i samarbejde med Bygherreforeningen  mandag den 6.maj et gå-hjem møde om kvalitet som tildelingskriterium i konkurrencer.

Baggrunden var den debat, der i den seneste tid har været i medierne om bedømmelsesprocesser i konkurrencer.

Renovering kan give store gevinster

Fagligt sagt: Lad os bruge renoveringer og energirenoveringer til at skabe smukkere, mere holdbare og mere funktionelle bygninger, skriver Arkitektforeningens formand Natalie Mossin i forbindelse med afslutningen på RENOVER 2012.

Af Natalie Mossin, formand for Arkitektforeningen

Ny arbejdsgruppe: hvordan rammer vi plet med arkitektur og konkurrencer

Arkitektforeningen og Bygherreforeningen etablerer nu en fælles arbejdsgruppe, der skal arbejde med at skabe initiativer og projekter, der kan være med til at forbedre og udvikle rammerne for arkitektkonkurrencer. Er du arkitekt MAA kan du være med i arbejdsgruppen.

Kunsten at ramme plet med konkurrencer

Der var rift om pladserne i Arkitekternes Hus mandag eftermiddag den 23. maj 2011, da Arkitektforeningen og Bygherreforeningen holdt fælles temamøde nr.

Konkurrencer - nye ideer, muligheder og værdi

Hvordan rammer vi plet med arkitektkonkurrencer? Arkitektforeningen og Bygherreforeningen inviterer til temamøde 2 i rækken af et fælles initiativ, der skal bidrage til gensidig forståelse mellem arkitekter og bygherrer og skabe et endnu bedre grundlage for at forbedre rammerne om arkitektkonkurrencer.

Temamøde 1, der foregik den 26. april hos Bygherreforeningen, havde fokus på udfordringerne i forbindelse med arkitektkonkurrencer.

Udgiv indhold