Akademisk Arkitektforening

christiansborg

Nyt folketingsår - Dette er relevant for arkitekter

Kommunalt ansatte arkitekter MAA søges

Finanslov: de mest relevante tiltagSå landede den politiske aftale om finansloven. Den indeholder enkelte spændende tiltag, såsom en ny grøn boligjob -ordning, en styrket demensindsats, der også bør inddrage demensboliger. Hertil et fokus på billige ældreboliger. 

Af Peter Westermann, politisk konsulent 

Ny grønnere boligjobordningBoligJobordning – nu i en grønnere udgave med fradrag for rådgivning

Vækst er mere end big businessToneangivende aktører fra arkitektur-, design- og erhvervsområdet var samlet på Christiansborg torsdag den 25. oktober 2012 for at tage temperaturen på arkitekt- og designfagenes vækstpotentiale og vilkår anno 2012 og give et kvalificeret og fagligt funderet indspil til regeringens handlingsplan på området.


Af Eva Bjerring

Arkitektforeningen sætter arkitektur og design på vækstdagsordenenArkitekter og designere skal med på vækstdagsordenen. Derfor holder Arkitektforeningen i samarbejde med blandt andre Danske Designere den 25. oktober en vækstkonference på Christiansborg
.

Historisk Energiaftale

Efter langstrakte forhandlinger kunne Klima-, energi-, og bygningsminister (R) Martin Lidegaard endelig præsentere en energiaftale, der udstikker kursen for ”verdens mest ambitiøse” energipolitik. Bag den brede aftale står regeringspartierne, Venstre, Dansk Folkeparti, Enhedslisten og Konservative.

?/!: Uffe Elbæk


Arkitektforeningen har sat kulturminister uffe Elbæk (R) stævne til en snak om arkitekturpolitik, kunststøtte og vækst.

Af: Cæcilie Skovmand, kommunikationsrådgiver

Hvad kan kulturen – og især arkitekturen – gøre for et Danmark i økonomisk krise?

?/!: Martin Lidegaard


Arkitektforeningen har sat Martin Lidegaard, klima-, energi- og bygningsminister, Radikale Venstre stævne til en snak om energi, klima og byggeri.

Af: Cæcilie Skovmand, kommunikationsrådgiver

Hvornår kan vi forvente at se en samlet strategi for energieffektiviseringer af byggeriet?

?/!: Morten Østergaard


Arkitektforeningen har sat uddannelsesminister Morten Østergaard stævne til en snak om arkitektuddannelsen, forskning og innovation.

Af: Cæcilie Skovmand, kommunikationsrådgiver

2011 var året, hvor arkitektuddannelsen kom ind under dit ressortområde: Hvordan vil du sikre den bedste synergi mellem de kunstneriske uddannelser og andre fagretninger, der hører under dit ministerium?

Udgiv indhold