coaching

Kursusoverblik og karriererådgivning

Mangler du overblikket over, hvilke mulige retninger din karriere kan tage, eller har du brug for hjælp til at finde det rette kursus, så er der flere løsninger. Læs her, hvordan du gør brug af mulighederne. Arkitektforeningen tilbyder alt fra personlig rådgivning til webportaler og erfarne mentorer.

Karriereportrætter til inspiration

Har du brug for en mentor?

Langt over 100 arkitekter har indtil nu benyttet sig af Arkitektforeningens mentorprogram 1:1 og har fået en erfaren fagfælle som sparringspartner.

Til forskel fra en coach, der kan hjælpe med mere generel afklaring af karrieremål, så kan en mentor bruges til meget praksisnære diskussioner:

"Hvordan skifter jeg fagligt spor, hvad kræver det at blive leder, hvordan tackles dén opgave, hvilket kursus kan du anbefale, hvad skal jeg have været i

Karriererådgivning

Arkitektforeningen tilbyder alle MAA'er rådgivning om karriere, efteruddannelse og hjælp til afklaring af, hvad næste skridt på karrierevejen skal være.

Mentorprogram

Arkitekternes efteruddannelse

KURSUSUDBUD
Se Arkitektforeningens aktuelle kursusudbud i menuen til venstre under 'Kursusoversigt' eller her.

FIRMAKURSER
Arkitektforeningens kurser på arbejdspladsen?

KARRIERERÅDGIVNING
Arkitektforeningens mentorprogram 1:1 og medlemspris på coachingforløb.

Udgiv indhold