DAC

Arkitekter til tavlen

Få undervisning af en arkitekt, eller tag på besøg på en tegnestue. I samarbejde med Dansk Arkitektur Center vil Arkitektforeningen gøre afstanden mellem professionelle arkitekter og danske folkeskoleelever kortere.

Midlertidig arkitektur på Roskilde Festival

Roskilde Festival er andet og mere end fadøl, musik og flere fadøl. De seneste år har festivalen sat øget fokus på kunst og arkitektur, hvilket har affødt en række spændende projekter. Herunder har vi samlet fem af de bedste eksempler fra årets festival.

THE DOME
Arkitekt: Kristoffer Tejlgaard og Benny Jepsen

Show Me Your Model

DAC inviterer til 3 arrangementer, hvor du får mulighed for at møde arkitekterne bag modellerne på udstillingen Show Me Your Model.

Hvert arrangement vil bestå af 3 foredrag med en efterfølgende debat, hvor du vil få indblik i, hvilke tanker virksomhederne gør sig om modeller som kreativt arbejdsredskab.

Gå til arkitektur i fritiden

Tegne, måle, bygge og forme: Hvis ikke du er arkitekt, har du nu mulighed for at snuse til faget og udforske arkitekturens verden. Arkitekter på Dansk Center for Arkitektur står for undervisningen, og du vil i løbet af kurset få indblik i tegning, opmåling, studier og modelbyggeri lære om den arkitektur, der er en del af vores alles hverdag.

Show me your model

Danske arkitekter inviterer helt ind i deres nyeste modeller på sommerens udstilling i Dansk Arkitektur Center, der også byder på en række gratis omvisninger og guidede familieaktiviteter.

Særomvisninger - Material World

Dansk Arkitektur Center holder fire særomvisninger i den aktuelle udstilling Material World, der viser, hvordan nye måder at anvende materialer på løbende er med til at udvikle og forny arkitekturen med nye overflader, nye udtryk og nye oplevelser.

Vær med til at designe årets Roskilde Festival

Du kan stadig nå at give dit bud på, hvordan Roskilde Festival 2012 skal se ud. Dansk Arkitektur Center og Roskilde Festival udskriver en åben designkonkurrence med særligt fokus på involverende, midlertidig arkitektur. Deltagerne skal planlægge og designe en by-installation på Roskilde Festival.

Build What Here

En uge hver sommer flytter 100.000 mennesker ind på en mark uden for Roskilde og danner sammen verdens største midlertidige by.

Udgiv indhold