Akademisk Arkitektforening

dimittent

De 8 om sommerenSommeren kom og der er skred i tingene blandt De 8, gruppen af unge kvindelige arkitekter MAA fra afgangskuldet i vinteren 2013, som vi fulgte det første halve år efter deres kandidateksamen.


De har travlt de unge kvinder. Med kunstprojekter, konkurrencer, jobsøgning og portfolier.

Hæder til nyuddannede arkitekter i Aarhus


Fredag den 29. juni fik 46 nyuddannede arkitekter fra Arkitektskolen Aarhus overrakt deres afgangsbeviser. I den forbindelse blev der også uddelt legater og en pris.

Priser og legater til nyuddannede53 nyuddannede arkitekter fra Arkitektskolen Aarhus fik den 31. januar overrakt deres afgangsbeviser og der blev i den forbindelse også uddelt en række priser og legater.

Form på fremtiden - nyuddannede arkitekter udstiller


53 nyuddannede arkitekter dimitterede den 31. januar fra Arkitektskolen Aarhus. Et udvalg af deres afgangsprojekter kan de kommende uger ses på Aarhus Rådhus og i Musikhusets Foyer.

Det seneste halve år har alle Arkitektskolens studerende arbejdet med Aarhus som tema. Det betyder også at mange af de afgangsprojekter, der den kommende tid kan opleves i Trafikhallen på Aarhus Rådhus og i Musikhusets Foyer tager Aarhus under behandling.

Pris og legater til nyuddannede fra Arkitektskolen AarhusFredag den 4. februar fik 43 nyuddannede arkitekter fra Arkitektskolen Aarhus overrakt deres afgangsbeviser. I den forbindelse blev der også uddelt en pris samt to legater. 


CEBRA-prisen er indstiftet af den århusianske tegnestue Cebra og tildeles et projekt, ”der har formået at udfordre arkitekturens virkefelt og afgrænsninger.

Udgiv indhold