ferieboliger

Viktor IVs liv og virke som museum

Kunstneren Viktor IV efterladte danske samlever har et brændende ønske om at indrette et museum til eksmandens minde på husbåden i Amsterdam. Hun har derfor henvendt sig til Arkitektforeningen med et ønske om at købe husbåden tilbage.

De færreste som har haft glæden af at bo på Arkitektforeningens husbåd i Amsterdam vil have undladt at notere sig aftrykket fra den amerikanske kunstner Viktor IV – eller Walter Clark Glück som var hans borgerlige navn.

Åbent brev til Arkitektforeningens bestyrelse

Stop planer om salg af husbåden i Amsterdam

PRIORS HUS

Af Sarah Maria Thorup

Oplevelser & Rejser

På denne side kan du se hvilke kontante fordele du, som medlem, kan få på museer, ferierboliger, hoteller m.m.

Priors Hus på Ærø

Priors Hus er blevet fint restaureret af Realdania. Der er varme i gulvet og internet, så uanset årstid vil man nyde et ophold i Priors Hus i Ærøskøbing på Ærø.

Reserver allerede nu dit ophold på Ærø i 2019.

Der er fortsat ledige uger fra uge 45 til uge 50, hvor huset kan lejes for 3500 kr. pr. uge.

Læs mere om, hvad du kan opleve på Ærø her:

Medlemsrabatter

Som medlem af Arkitektforeningen kan du få rabat på bøger og tidsskrifter, tegneartikler, foreningens ferieboliger, forsikring, hotelbesøg, entré til museer samt møbler og design.

Udgiv indhold