formidling

Nyt fra Arkitektforeningens Kritikerakademi

Arkitektforeningens kritikerakademi er i fuld gang og flere skrivelystne, debatterende MAA'ere har allerede markeret sig i pressen

Arkitektur på TV

Kristoffer Lindhardt Weiss, arkitekturskribent på Information, kultur-blogger på Politiken.dk sammen med Nicolai Wallner og partner i rådgivningsvirksomheden Wallner Weiss om arkitektur på TV.

Du har kaldt nogle af arkitekturprogrammerne for coffee-table tv? Hvorfor?

Jeg er først og fremmest arkitekt

Kun 30 % af Arkitektforeningens medlemmer bestrider klassiske tegnestuejobs. Men hvad laver alle de andre? Nogle af dem arbejder med formidling og kommunikation. Arkitektforeningen har talt med en række MAA’ere, der har valgt formidlingen som levevej. Fjerde og sidste interview i rækken er med Arkitekt MAA, Ph.d.

Kernen i mig er arkitekt

Kun 30 % af Arkitektforeningens medlemmer bestrider klassiske tegnestuejobs. Men hvad laver alle de andre? En stor del arbejder med formidling af arkitektur i enten skrift eller billeder. Arkitektforeningen har talt med en række MAA’ere, der har valgt formidlingen som levevej: Hvordan bruger de deres arkitektfaglighed i jobbet? Og hvordan er de nået dertil, hvor de er?

Jeg vil se mennesker rykke fremad

Kun 30% af Arkitektforeningens medlemmer bestrider klassiske tegnestuejobs. Men hvad laver alle de andre? En stor del arbejder med formidling af arkitektur i enten skift eller billeder. Arkitektforeningen har talt med en række MAAere, der har valgt formidlingen som levevej: Hvordan bruger de deres arkitektfaglighed i deres job? Og hvordan er de nået dertil, hvor de er?

Jeg føler mig ret heldig

Kun 30% af Arkitektforeningens medlemmer bestrider klassiske tegnestuejobs. Men hvad laver alle de andre? En stor del arbejder med formidling af arkitektur i enten skrift eller billeder. Arkitektforeningen har talt med en række MAAere, der har valgt formidlingen som levevej: Hvordan bruger de deres arkitektfaglighed i deres job? Og hvordan er de nået dertil, hvor de er?

Skolebørn arkitekter for en dag

At skrive er en vigtig del af den kreative proces

Sofie Frydenregn og Astrid Billev går på Kunstakademiets Arkitektskole på 3 år. De har deltaget i Arkitektforeningens skrivekursus for studerende, der fokuserer på at give grundlæggende egenskaber og værktøjer til, hvordan man kan blive bedre til at formulere sig skriftligt.

Arkitektur-AND til Aarhus

Nyt center for Arkitektur, Ny teknologi og Design skal udvikle Aarhus og Østjylland

Aarhus Kommune, Region Midt og Arkitektskolen Aarhus har iværksat Center for Arkitektur, Ny Teknologi og Design (AND) efter stort ønske fra arkitektur- og designklyngen i Østjylland.

Verdenskendte arkitekter konkurrerer om at tegne Danmarks nye naturhistoriske museum

I dag blev det afsløret, hvilke seks arkitekter, der skal konkurrere om at udforme Danmarks nye naturhistoriske museum ved Botanisk Have.

Det bliver det største danske museumsbyggeri i nyere tid. Blandt arkitekterne er kendte danske og internationale navne som Bjarke Ingels Group, Lundgaard & Tranberg og David Chipperfield Architects.

Udgiv indhold