fremtidens bæredygtige almene boliger

Det handler om vor tids gode almene bolig

Konkurrencen om fremtidens bæredygtige almene bolig er i luften. Komplekse udfordringer skal løses og behov opfyldes, samtidig med den arkitektoniske kvalitet skal sikres.

Natalie Mossin, formand for Arkitektforeningen fortæller her om nogle af de udfordringer og perspektiver, konkurrencen Fremtidens bæredygtige almene bolig bygger på og skal løfte.

Alment er et livsstilsvalg

Hvordan skal vi bo alment i fremtiden?

Konkurrencen om Fremtidens bæredygtige almene bolig er nu i gang.

Highlights fra folkemødet

På Folkemødets første dag debatterede Arkitektforeningens direktør Jane Sandberg nye fællesskaber i byerne med minister Carsten Hansen og stadsarkitekt arkitekt MAA Tina Saaby samt borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard.

Fremtidens bæredygtige almene boliger i Seest og Lisbjerg

Fremtidens bæredygtige almene boliger bliver til virkelighed i Aarhus og Kolding. Det giver blandt andet nyt liv til den tidligere fyrværkerigrund i Seest.

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har udvalgt de to kommuner og boligorganisationer, som skal deltage i projektet “Fremtidens bæredygtige almene bolig”.

Udgiv indhold