internet

Byggeven hjælper med renoveringen

Ny hjemmeside vil klæde beboerrepræsentanter i almene boligafdelinger på til at tackle renoveringssager, så samarbejdet mellem beboere, rådgivere og administration bliver bedre.

Derfor er Arkitektforeningen på de sociale medier

For mindre end ti år siden, var det nok, at en organisation havde en hjemmeside. Det er det ikke i dag.

De sociale medier vinder mere og mere indpas i langt de fleste menneskers hverdag, og platforme som facebook, twitter og LinkedIn hjælper hver dag mange til at dele viden, orientere sig og - slet og ret - blive underholdt. Og så er det her politikere, presse og meningsdannere kigger med.

Network, network!

Det nye netværk for medlemmer af Arkitektforeningen er nu i luften. Allerede nu kan du opdatere dele af din profil og deltage i grupper.

Der er dog stadigvæk en del tekniske detaljer og funktioner der ikke er færdige endnu - vi arbejder hårdt på sagen, så du hurtigt kan få en levende, personlig profil og et godt netværk.

Sådan kommer du igang
Klik på ”log ind” øverst i skærmvinduet på arkitektforeningen.dk.

Udgiv indhold