Akademisk Arkitektforening

lysdesign

Nominerede til Den Danske Lyspris 2015En tunnel, en gangbro, gamle vinduer og et museum er blandt de fire projekter, der i år er nomineret til Den Danske Lyspris

Pris til det usynlige lysDen Danske Lyspris 2014 går til Novo Nordisks nye domicil i Bagsværd. Projektet er tegnet af Henning Larsen Architects, der i samarbejde med Grontmijs Lighting team har stået for lysdesignet.


Novo Nordisk og rådgiverteamet bag får prisen for et lysprojekt, hvor lysets samspil med bygningen er så elegant, at lyset snarere anes end ses

Media Architecture Biennale 201215.-17. november mødes arkitekter, kunstnere, forskere og virksomheder fra hele verden for at skabe fremtidens mediearkitektur – og for at diskutere, hvordan mediearkitekturen revolutionerer byen og vores måde at være i den.


Af Mette Stentoft

Den Danske Lyspris 2012For femte år i træk uddeler Dansk Center for Lys Den Danske Lyspris. Dansk Center for Lys opfordrer alle, der har medvirket i et spændende belysningsprojekt, til at indstille projektet til Den Danske Lyspris 2012.

Ny agenda for sundt indeklimaHvad betyder lys-, lyd- og luftdesign for kvaliteten af det byggede miljø, og hvordan kobles design, teknik og brugeroplevelse i det gode indeklima? Publicationen ”Agenda – Fremtidens sunde indeklima” vil bane vejen hen imod best practice for indeklimaet med fokus på lys, lyd og luft.

Hyldest til dagslysetInternational Velux Award 2010: Fire arkitektstuderende fra Sydkorea vandt førstepræmien, og 6 ud af i alt 11 priser gik til Kina, da Velux Award 2010 løb af stabelen i den franske atlanterhavsby La Rochelle lørdag den 16. oktober.

Af Anne-Marie Gregersen

Brøndens lysArkitekturinteresserede borgere og arkitekter mødte i anledning af Arkitekturens Dag op i Kulturhuset Brønden i Brøndby Strand. Arkitekt MAA Hanne A.

Udgiv indhold