medlemskab

Beck & Jørgensen

Køb maling direkte hos producenten. Få 40% rabat på maling og 25% rabat på pensler og øvrige malervarer hos Beck & Jørgensen.

Beck & Jørgensen har også allergivenlig maling på hylderne.

Beck & Jørgensen er en af Danmarks ældste og mest anerkendte leverandører til malermestre.

Fra 17 forretninger sælger vi alt, hvad du skal bruge, når du skal male, spartle eller sætte tapet op.

Arkitektforeningens optagelsesregler moderniseret

”Vi har valgt at opdatere optagelsesreglerne for at blive medlem af Akademisk Arkitektforening og dermed at kunne benytte titlen MAA.

The importance of the MAA-title

Elena Ardighieri is a Denmark-based, Italian architect employed at Sophus Søbye Arkitekter. Elena recently joined the Danish Architects’ Association.

"I graduated from Politecnico di Milano in September 2009 after 3 years of bachelor studies in Architecture of Construction.

Udgiv indhold