mentorordning

Jubilæum: 100 mentorpar koblet

Siden den spæde start i sommeren 2008 har Arkitektforeningens mentor-ordning 1:1 vokset sig stærk. For nylig rundede vi de 100 koblede mentorpar og flere står i kø for at få en erfaren sparringspartner.

Har du brug for en mentor?

Langt over 100 arkitekter har indtil nu benyttet sig af Arkitektforeningens mentorprogram 1:1 og har fået en erfaren fagfælle som sparringspartner.

Til forskel fra en coach, der kan hjælpe med mere generel afklaring af karrieremål, så kan en mentor bruges til meget praksisnære diskussioner:

"Hvordan skifter jeg fagligt spor, hvad kræver det at blive leder, hvordan tackles dén opgave, hvilket kursus kan du anbefale, hvad skal jeg have været i

Karriererådgivning

Arkitektforeningen tilbyder alle MAA'er rådgivning om karriere, efteruddannelse og hjælp til afklaring af, hvad næste skridt på karrierevejen skal være.

Mentorprogram

Udgiv indhold