ministeriet for by bolig og landdistrikter

Kolding og Aarhus bærer den almene bolig ind i det 21. århundrede

Konkurrencen om Fremtidens Bæredygtige Almene Bolig er nu afgjort. Bæredygtighed og fællesskaber er i fokus i de to vinderprojekter

Det handler om vor tids gode almene bolig

Konkurrencen om fremtidens bæredygtige almene bolig er i luften. Komplekse udfordringer skal løses og behov opfyldes, samtidig med den arkitektoniske kvalitet skal sikres.

Natalie Mossin, formand for Arkitektforeningen fortæller her om nogle af de udfordringer og perspektiver, konkurrencen Fremtidens bæredygtige almene bolig bygger på og skal løfte.

Alment er et livsstilsvalg

Hvordan skal vi bo alment i fremtiden?

Konkurrencen om Fremtidens bæredygtige almene bolig er nu i gang.

Stor almen bolig-konkurrence udskrives om lidt

Fremtidens bæredygtige almene bolig, åben projektkonkurrence udskrives ultimo august 2013

Nu varer det ikke længe, før den første fase af den åbne projektkonkurrence om fremtidens bæredygtige almene bolig udskrives af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter i samarbejde med Arkitektforeningen.

Fremtidens parcelhusområde

Danmarks parcelhusområder ligner meget sig selv, siden de skød op overalt i Danmark i 1960’erne, men selv en stor succes kræver nytænkning.

Fremtidens familier har nye krav og vaner, og derfor efterlyser Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter gode projekter med seks millioner kr. til forsøgs- og udviklingsprojekter til blandt andet udvikling af parcelhusområder i sammenhæng med byfornyelsen.

Udgiv indhold