netværk

Nyt faciliteret ledernetværk

Viden og refleksion er afgørende for din udvikling som leder. Du kommer ikke udenom at uddybe både hands on-redskaber og et teoretisk grundlag for at kunne udfylde rollen. Vælger du det faciliterede netværk, får du skræddersyet viden præcist til din position – og i tilgift et nyttigt netværk af kollegaer, du kan trække på bagefter.

Kom tæt på alle Arkitektforeningens lokalafdelinger

Mere åbenhed i Arkitektforeningens netværk: Arkitektforeningens flytter skillelinjen mellem åbent og lukket indhold og åbner op for offentligheden i MAA netværket.

Fremover vil alle 7 lokalafdelinger blive åbne online netværk. Man kan både som medlem og almindelig interesseret se alle lokalafdelingernes arrangementer og indlæg.

Arkitekturens Praksis

Der er en stigende interesse for at debattere og undersøge arkitekturens praksis og vilkår. Det tidligere Center for ledelse i byggeriet tager derfor initiativ til et nyt netværk "Arkitekturens praksis" med netop dette formål. Vil du være med i denne debat?

Et Forum for forståelse

Der er allerede stor interesse for Arkitektforeningens nye mellemledernetværk, hvilket tyder på, at der er et behov i faget. Deltagerne er ikke i tvivl: Netværket kan tilbyde en unik form for læring.

Arkitektforeningen har spurgt et par af de tilmeldte, hvorfor de finder netværksformen interessant.

Den svære balancegang

Arkitektforeningens nye netværk for mellemledere i arkitektbranchen giver redskaber til at håndtere den balancegang, det er at stå mellem ledelsen og medarbejderne. Netværket starter op i foråret og er allerede godt besat.

Er der en mellemleder til stede?

Der er stor efterspørgsel på viden om emner som teamsammensætning, motivation af medarbejdere, styring af interessenter, ledelse i krisetid og redskaber til at lede, når topledelsens strategi er uklar. Det var tydeligt ved Arkitektforeningens netop afholdte informationsmøde om nyt netværk for mellemledere i arkitektfaget.

Nyt online arki-forum for studerende

Nu er netværksplatformen StudArk.dk i luften. StudArk.dk er et on-line netværk og et historisk første forsøg på at skabe relationer mellem de studerende på de 3 arkitektfaglige skoler i  henholdsvis  Aarhus, København og Aalborg.

Find en arkitekt MAA

Det er blevet endnu nemmere at finde frem til Arkitektforeningens medlemmer via hjemmesiden. Alle arkitekter MAA er registreret i søgefunktionen ”Arkitekter MAA” – med kontaktoplysninger, hvis arkitekten har givet sin tilladelse.

”Arkitekter MAA” giver mulighed for at søge på arkitektens navn, lokalafdeling i Arkitektforeningen, by, land og faglige interesser.

Nu er det forstædernes tur

Hvordan får vi gjort forstæderne mere bæredygtige, så boligerne bruger mindre energi, det bliver lettere at komme rundt til fods og på cykel, og der bliver flere områder til friluftsliv?

Det er nogle af de spørgsmål, som en ny tænketank, nedsat af Miljøministeriet og Realdania, skal arbejde med frem til 2012.

Eksperter fra hele landet

Udgiv indhold