østjylland

Ung arkitekt i spidsen for Lokalafdelingen Østjylland

Den nye leder af lokalafdelingen Østjylland, Trine Lybech Madsen, har Arkitektforeningen i blodet. Hun startede som studentermedlem allerede i 2007 og var ikke i tvivl, da hun fik tilbuddet om at stå i spidsen.

Hvorfor valgte du at takke ja til tjansen som leder?

TV2 Østjylland omfavner arkitekturen

Arkitektur-AND til Aarhus

Nyt center for Arkitektur, Ny teknologi og Design skal udvikle Aarhus og Østjylland

Aarhus Kommune, Region Midt og Arkitektskolen Aarhus har iværksat Center for Arkitektur, Ny Teknologi og Design (AND) efter stort ønske fra arkitektur- og designklyngen i Østjylland.

Jan Gehl om De Bynære Havnearealer i Aarhus: Tænk jer om!

Aarhus får – hvis alt går vel – inden længe en nyanlagt og storstilet bydel på havnefronten: De Bynære Havnearealer. Efter planen skal den nye bydel danne rammen for ca. 7.000 beboere og 12.000 arbejdspladser. Men hvordan sikrer vi, at den nye bydel ikke bliver en forblæst udørk fyldt med tomme lejemål, hvor ingen gider opholde sig?

Seneste aktivitet

chg@arkitektforeningen.dks billede
3 uger 2 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : Indstil dit favoritværk til Årets Arne

Lokalafdeling Østjyllands billede
MAA 3 uger 4 dage siden

Lokalafdeling Østjylland oprettede et arrangement til Arkitektforeningen Østjylland : DEN BEDSTE LILLE STORBY!

Udgiv indhold