rådgivning

Stigende behov for rådgivning - Dansk Bygningsarv bliver til BARK

Kursusoverblik og karriererådgivning

Mangler du overblikket over, hvilke mulige retninger din karriere kan tage, eller har du brug for hjælp til at finde det rette kursus, så er der flere løsninger. Læs her, hvordan du gør brug af mulighederne. Arkitektforeningen tilbyder alt fra personlig rådgivning til webportaler og erfarne mentorer.

Karriereportrætter til inspiration

Skær fedtlaget af konkurrencerne

Arkitektkonkurrencer er et oplagt og effektivt redskab, når offentlige bygherrer ønsker kvalificerede arkitektoniske løsninger. Desværre er mange konkurrencer kendetegnede ved detaljerede og udpenslede konkurrenceprogrammer med ditto afleveringskrav. Keep it simple og fokuser på at skabe merværdi for alle parter.

Af Jesper Kock, arkitekt MAA, leder af Arkitektforeningens Konkurrenceafdeling

Konkurrencer og det nye EU-udbudsdirektiv: Hvad er konsekvenserne?

Arkitektforeningen og Bygherreforeningen inviterer til seminar i Aarhus den 21. oktober kl. 14-17. Sæt kryds i kalenderen allerede nu

Seminaret om det nye direktiv trak fuldt hus i Arkitekternes Hus i København den 28. maj. Nu gentager vi nu successen i det jyske.

Arkitekter søges til kampagnen Skole+

Hvordan kan skolernes indendørsfaciliteter indrettes, så de i højere grad inviterer til idræt og bevægelse?

Med en række konkrete, fysiske projekter skal kampagnen Skole+ vise, hvordan nytænkende fysiske rammer kan invitere til at få pulsen op – både i skoletid og i fritid.

Mentor på rette tid og sted

Arkitektforeningens mentorprogram har rundet de 200 koblede par og er en unik faglig udviklingsmulighed for medlemmerne. Arkitekt MAA Martin Kallesøe søgte en mentor for at få sparring på at drive enmandstegnestue. Han blev koblet med Arkitekt MAA Jan Villumsen, der er projektleder i Rambøll.

Fradrag med et grønt twist

Debatindlæg af Jane Sandberg, direktør i Arkitektforeningen, bragt i Berlingske søndag den 3.2. 2013

Spred de gode råd om opsætning af solceller

I samarbejde med Solar City Copenhagen har Arkitektforeningen udarbejdet en pjece med 10 gode råd om solceller til dig, der vil passe på dit hus

Har du brug for en mentor?

Langt over 100 arkitekter har indtil nu benyttet sig af Arkitektforeningens mentorprogram 1:1 og har fået en erfaren fagfælle som sparringspartner.

Til forskel fra en coach, der kan hjælpe med mere generel afklaring af karrieremål, så kan en mentor bruges til meget praksisnære diskussioner:

"Hvordan skifter jeg fagligt spor, hvad kræver det at blive leder, hvordan tackles dén opgave, hvilket kursus kan du anbefale, hvad skal jeg have været i

Karriererådgivning

Arkitektforeningen tilbyder alle MAA'er rådgivning om karriere, efteruddannelse og hjælp til afklaring af, hvad næste skridt på karrierevejen skal være.

Mentorprogram

Udgiv indhold