Akademisk Arkitektforening

rådgivning

Stigende behov for rådgivning - Dansk Bygningsarv bliver til BARK

Kursusoverblik og karriererådgivningMangler du overblikket over, hvilke mulige retninger din karriere kan tage, eller har du brug for hjælp til at finde det rette kursus, så er der flere løsninger. Læs her, hvordan du gør brug af mulighederne.

Skær fedtlaget af konkurrencerneArkitektkonkurrencer er et oplagt og effektivt redskab, når offentlige bygherrer ønsker kvalificerede arkitektoniske løsninger. Desværre er mange konkurrencer kendetegnede ved detaljerede og udpenslede konkurrenceprogrammer med ditto afleveringskrav. Keep it simple og fokuser på at skabe merværdi for alle parter.

Af Jesper Kock, arkitekt MAA, leder af Arkitektforeningens Konkurrenceafdeling

Konkurrencer og det nye EU-udbudsdirektiv: Hvad er konsekvenserne?Arkitektforeningen og Bygherreforeningen inviterer til seminar i Aarhus den 21. oktober kl. 14-17. Sæt kryds i kalenderen allerede nu

Seminaret om det nye direktiv trak fuldt hus i Arkitekternes Hus i København den 28. maj. Nu gentager vi nu successen i det jyske.

Arkitekter søges til kampagnen Skole+Hvordan kan skolernes indendørsfaciliteter indrettes, så de i højere grad inviterer til idræt og bevægelse?


Med en række konkrete, fysiske projekter skal kampagnen Skole+ vise, hvordan nytænkende fysiske rammer kan invitere til at få pulsen op – både i skoletid og i fritid.

Mentor på rette tid og stedArkitektforeningens mentorprogram har rundet de 200 koblede par og er en unik faglig udviklingsmulighed for medlemmerne. Arkitekt MAA Martin Kallesøe søgte en mentor for at få sparring på at drive enmandstegnestue. Han blev koblet med Arkitekt MAA Jan Villumsen, der er projektleder i Rambøll.

Fradrag med et grønt twistDebatindlæg af Jane Sandberg, direktør i Arkitektforeningen, bragt i Berlingske søndag den 3.2. 2013

Spred de gode råd om opsætning af solcellerI samarbejde med Solar City Copenhagen har Arkitektforeningen udarbejdet en pjece med 10 gode råd om solceller til dig, der vil passe på dit hus

Ellen T. O'Gara

Valgprofil - Lokalafdeling København

Jeg stiller op til valg 2015 og håber at blive valgt ind i lokalafdelingen i København.
Min motivation til at stille op grunder i to erfaringer, jeg har gjort mig i forbindelse med at være nyuddannet og selvstændig.
1. Viden om hvordan man agerer i arkitektfaget er særligt svært tilgængelig for nyuddannede. Jeg vil gerne være med til at udvikle og afprøve metoder for, hvordan vi i Arkitektforeningen kan dele den viden på flere måder end via efteruddannelse, som ofte er for dyrt for nyuddannede. Det drejer sig f.eks.

Ellen T. O'Gara
City: 
København N
Latest job: 
Arkitekt og indehaver af Platant, København
Medlemtype: 
Projektering & Rådgivning Fx tegnestuearkitekt, projekteringsleder, selvstændig rådgiver, partner eller andet inden for området?
Din sektor: 
Privat

Har du brug for en mentor?Langt over 100 arkitekter har indtil nu benyttet sig af Arkitektforeningens mentorprogram 1:1 og har fået en erfaren fagfælle som sparringspartner.


Til forskel fra en coach, der kan hjælpe med mere generel afklaring af karrieremål, så kan en mentor bruges til meget praksisnære diskussioner:

"Hvordan skifter jeg fagligt spor, hvad kræver det at blive leder, hvordan tackles dén opgave, hvilket kursus kan du anbefale, hvad skal jeg have været i

Udgiv indhold