Realdania

Realdania søger rådgivere til udvikling af udsatte boligområder

Realdania søger rådgivere til at udarbejde strategiske udviklingsplaner i forbindelse med kampagnen 'By i balance'. Tre rådgiverteams skal udvikle udsatte boligområder til gavn for beborere og besøgende.

International idékonkurrence om eventyrhus i Odense

Små indgreb skal skabe store oplevelser

Realdania og Naturstyrelsen vil forbedre naturoplevelserne i yderområderne.

Magiske moseområder, bløde bakker, verdenskendt vadehav, klinter, klitter og et enestående dyreliv.  De danske yderområder er rige på storslåede landskaber. Nu har Realdania og Naturstyrelsen under Miljøministeriet – i samarbejde med et fagligt ekspertpanel – udvalgt 10 særlige steder i yderområdernes landskaber og afsat 33 mio. kr.

Tre teams udvalgt i Ejby-konkurrencen

Hvordan bliver Ejby i Glostrup et tidsvarende erhvervskvarter? Det har 27 danske og internationale teams budt ind på. Tre teams er nu udvalgt.

TEST-initiativ til fremme af bæredygtige byggeteknologier

Alt for mange af byggeriets gode ideer til at skabe grønne løsninger når ikke ud på det kommercielle marked. Det skyldes ofte, at idemagerne har svært ved at opnå godkendelse og at afprøve og dokumentere ideerne. Det vil initiativet TEST rette op på.

Realdania vil med initiativet TEST over de næste fem år hjælpe byggeriets bæredygtige løsninger fra ide- og udviklingsplan til at slå igennem på markedet.

Ildsjæle søges

Realdania har netop lanceret kampagnen Byggeriets Ildsjæle. En kampagne der sætter fokus på de ildsjæle, der tager fat i projekter i det byggede miljø både på landet og i byen.

Kampagnen, der løber over de næste tre år, skal skabe et forum, hvor ildsjæle, foreninger og kommuner kan øge deres viden, udveksle erfaringer og styrke deres kompetencer og støtte op om 50 ildsjælsprojekter.

"Frivillige ildsjæle har et enormt potentiale.

Realdania Byg køber et af Utzons Romerhuse

For at sikre de umistelige arkitektoniske og kulturhistoriske værdier, som den ydmyge bygning repræsenterer, har Realdania Byg A/S købt Romerhuset Baggesensvej 3 i Helsingør.

Dansk boligbyggeri af enfamiliehuse eksploderede i løbet af 60’erne og 70’erne.

Brugerinddragelse: Det uvurderlige møde i øjenhøjde

Tilgængelighed i bykerner

I partnerskab med Realdania, Bevica Fonden, Vanførefonden og Arbejdsmarkedets Feriefond indbyder Viborg Kommune til prækvalifikation forud for en projektkonkurrence, der skal vise nye veje for tilgængelighed i Viborgs historiske bykerne.

Konkurrencen resulterer i valg af en totalrådgiver, som skal sikre, at alle mennesker – med eller uden handicap – får lige adgang til oplevelser af kulturarven.

Kulturarv og tilgængelighed

Model af fremtidens skoler

Hvordan ser fremtidens folkeskole, plejebolig eller daginstitution ud?

Udgiv indhold