sharing

Deleøkonomi og voksende byer på ny arkitekturfestival

RISING Architecture Week - teaser from RISING Architecture Week on Vimeo.

Arkitektforeningen er med på den helt nye arkitekturfestival RISING Architecture Week, hvor vi bidrager til debatten om arkitektens rolle i deleøkonomi med workshop, oplæg og ”visionsfrokoster” på Papirøen.

Sharing: Vi skal gentænke metoder, når vi former byer

Vi har spurgt Emmy Laura Perez Fjalland, ph.d.-studerende på Roskilde Universitet og Dansk Arkitektur Center med deleøkonomi som fokus, hvordan hun mener arkitekter, designere og planlæggere bedst kan være med til at understøtte deleøkonomien.

Af: Cæcilie Skovmand, kommunikationsrådgiver

Tagtomater og åben teknologi

Stifter af virksomheden TagTomat vil hellere dele viden end at kæmpe for patenter. Han ser inspirationen fra open source-bevægelsen som vejen mod arkitekturens deleøkonomi.

Af Tobias Moe Hoffmeyer

At skabe ved at dele - det starter her

I 2015 sætter Arkitektforeningen fokus på deleøkonomi og særligt, hvad vi som arkitekter kan gøre for at spille en rolle i den nye økonomiske dagsorden. Her samler vi løbende en række gode eksempler, links, erfaringer fra ind- og udland m.m. som forhåbentlig kan tjene til inspiration.

Karsten Gori - om at skabe i fællesskab

Tegnestuen LETH & GORI tager medansvar for lokalmiljøet på Vesterbro ved at bruge tegnestuen som åbent udstillingsrum og være med i en fælles, borgerdrevet udvikling af Halmtorvet.

Af Tobias Moe Hoffmeyer

Vær med i delebil billigt

Delebilsordningen LetsGo er en del af den række af fordele, der følger med at være medlem af Arkitektforeningen. Nu bliver det ekstra attraktivt, fordi LetsGo kører en kampagne frem til første maj, hvor det er helt gratis at melde sig ind.

Delebilsordningen kan benyttes både af privatpersoner og af virksomheder.

Udgiv indhold