Akademisk Arkitektforening

statistik

Ledigheden falder, men de unge arkitekter står stadig svagest


Generelt har det sidste år været godt for arkitektstanden. Ledigheden er fra november 2012 til november 2013 faldet fra 11,3 % til 7,6 %.  Illustrationen viser udviklingen i bruttoledigheden fra august 2012 og til november 2013. Tallene er hentet fra Akademikernes Centralorganisation.

Nyeste ledighedsstatistik for arkitektbranchenLedigheden i arkitektbranchen er steget. Igen er det især kvinder og nyuddannede, der er hårdt ramt

Af Martin Yhlen

Nyuddannede og kvinder hårdest ramtDen seneste ledighedsstatistik fra Danske Ark, Danmarks Statistik og Akademikernes Centralorganisation viser desværre, at ledigheden stiger igen, og at det især rammer nyuddannede og kvindelige arkitekter.

Nyeste ledighedsstatistik for arkitektbranchen

En opgørelse fra Danske Ark, Danmarks Statistik og Akademikernes Centralorganisation viser, at krisen desværre endnu ikke har sluppet sit tag i arkitektbranchen. Dog er der små lyspunkter – blandt andet i Nordjylland.

Af Martin Yhlen

Ledigheden falder blandt arkitekter


En opgørelse fra Danske Ark og Danmarks Statistik viser, at ledigheden i arkitektbranchen, trods den fortsatte økonomiske krise, faldt med 0,8 pct. point fra november 2011 til december 2011.

Udgiv indhold