torvehallerne

Hagens: Det handler ikke om æstetik

Arkitektforeningen har talt med arkitekten bag Torvehallerne Hans Peter Hagens om den debat, der florerer i Politiken i disse dage, hvor Hagens blandt andet har stået model til at blive omtalt som en ”hysterisk gravid kælling”, fordi han har kritiseret Torvehallernes udvikling.

”Jeg syntes debatten har taget en drejning, der er under bæltestedet”, siger Hans Peter Hagens.

Arkitektens pligt til brok – eller tavshed

Arkitekt MAA Hans Peter Hagens kritiserer i et interview i Politiken tirsdag den 17. april, hvordan Torvehallerne i København, som Hagens’ tegnestue står bag, har udviklet sig til en ”Rodebutik”. Det har åbnet en debat, der handler om arkitekters ret (eller pligt?) til at blande sig i et bygningsprojekts udvikling, efter det er blevet opført.

Udgiv indhold