transport

Vær med i delebil billigt

Delebilsordningen LetsGo er en del af den række af fordele, der følger med at være medlem af Arkitektforeningen. Nu bliver det ekstra attraktivt, fordi LetsGo kører en kampagne frem til første maj, hvor det er helt gratis at melde sig ind.

Delebilsordningen kan benyttes både af privatpersoner og af virksomheder.

Motorring 3: En arkitekttegnet motorvej

Hverdagsarkitektur: Kiggekø, burkabil og elastik-trafik. Sprogblomsterne fra P4s trafikværter er mange. De vidner om daglige trafikale udfordringer på motorvejene. Men ikke kun P4-værterne er kreative, når der skal dæmmes op for ”kiggekøer” og ”morgenkys”. Arkitekterne kan også – nemlig skabe solid hverdagsarkitektur til moderne motorveje.

Nyt ministerium for by, bolig og landdistrikter

Arkitektforeningen er glade for, at statsminister Helle Thorning-Schmidt har lyttet til Arkitektforeningens råd og skabt et nyt ministerium: By- Bolig og Landdistriktsministeriet med Carsten Hansen (S) ved roret som minister.

Af Martin Yhlen

Udgiv indhold