Akademisk Arkitektforening

tv

Byg det opTV-projektet Byg det op skarpt på befolkningens muligheder for at forandre de fælles fysiske omgivelser og skabe nye fællesskaber.


DR og Dansk Arkitektur Center (DAC) er gået sammen om en landsdækkende event, ’Byg det op’, der lanceres i foråret 2013, og inviterer alle, der har brug for - eller drømmer om - at forandre et sted i deres lokalområde til gavn for flere, til at være med i 'Byg det op'.

Landsdækkende konkurrence

Efterlysning: Billeder af hverdagsarkitekturHvad er god, velfungerende hverdagsarkitektur for dig? DR's Aftenshowet sætter hverdagens arkitektur på programmet i anledning af Arkitekturens Dag den 1. oktober. Til det har de brug for dine gode fotos.

Danmarks skønneste hjem?


DR1 er netop nu i gang med forberedelserne til en ny programserie, der hylder danskernes hjem. Den mest personlige, originale og inspirerende bolig bliver belønnet med 100.000 kroner i den store finale. 'Danmarks skønneste hjem' rammer DR1 til sommer, og TV-kanalen har brug for din hjælp til at finde frem til de bedst kvalificerede boliger.

TV2 Østjylland omfavner arkitekturen

Arkitektur i live


Se Arkitektur i live på DRK fra mandag den 9. januar kl. 19.50 og hver aften hele ugen.


Dansk Arkitektur Center og Filmbureauet har produceret Arkitektur i live - seks korte filmfortællinger om den arkitektur vi bor i, arbejder, og bevæger os i til dagligt.  En række portrætter af arkitekturværker, vist gennem de mennesker der gør arkitekturen til en levende størrelse.

Udgiv indhold