Tegnestuens praksis

• No public posts in this group. You must register or login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

"Tegnestuens Praksis" afholdes som kursus i Arkitektforeningen. Her kan downloades kursusmateriale - og diskussioner, inspiration og gode råd kan videregives mellem gruppens medlemmer.

På kurset gennemgås definitioner på en lang række grund- læggende begreber, som man skal have et godt kendskab til: byggeriets faser, byggeriets organisation, projektorgani- sation, aftaleforholdet mellem bygherre og rådgiver i et byggeprojekt.

Udgiv indhold