Hospitalsarkitektur - København

• No public posts in this group. You must register or login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

"Hospitalsarkitektur" afholdes som kursus i København. Her fra kursusnetværket downloades kursusmaterialet - og diskussioner, inspiration og gode råd kan videregives mellem gruppens medlemmer.

Kurset skal ruste arkitekter, ingeniører og konstruktører til at designe de bedste hospitaler med den nyeste forskning og viden på området. Kurset tager fat på centrale og vigtige temaer i hospitalsarkitektur og spænder over emner som historik og idégrundlag, til hvilken rolle planlægning og design af de fysiske rammer på et hospital har for patienten, de pårørende og personalet.