Bevaringsudstilling i Viborg

31.1.2018

Varighed

Beskrivelse

Kom med til åbning af udstillingen om Viborgs bygningskultur ved en reception onsdag den 31. januar kl. 19.00 -21.00 på Viborg Rådhus.

Hør om Viborgs rige bygningskultur, Viborg Fondens omfattende fotoregistrering heraf og Viborg Kommunes arbejde med de bevaringsværdige huse.

Alle er velkomne.

Program:

Velkomst v./ Johannes Vesterby (formand for Teknisk udvalg)

Debatoplæg v./ Gösta Knudsen (tidligere rektor på Arkitektskolen og stadsarkitekt i Aarhus)

Afrunding v./ Bjarke Danvig (formand for Viborg Fonden).

Udstillingen er blevet til som del af et større projekt med at registrere de bevaringsværdige huse i Viborg. Projektet er et samarbejde mellem Viborg Fonden, Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur og Viborg Kommune med støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen og Realdania

Udstillingen kan herefter ses på Viborg Rådhus den 1. – 16. februar i åbningstiden.

Viborg Rådhus
Prinsens Allé 5 8800 Viborg