Arkitektforeningen Vestjylland

I Lokalafdelingen Vestjylland sørger ledelsen for at pleje vores medlemmer - og holde kontakten vedlige - via gode og inspirerende arrangementer. Ideer til arrangementer og information fra medlemmer om, hvad der sker i vores region, modtages meget gerne.
I marts måned har arkitektforeningen Vestjylland 3 spændende arrangementer. Torsdag den 6. marts indleder vi måneden med en aften i Skjern Å´s tegn. Torsdag den 20. marts har vi fornøjelsen af tegnestuen BIG på Krabbesholm og fredag den 28. marts afholdes den årlige generalforsamling som i år afholdes i Struer.
Vel Mødt

Seneste aktivitet

4 dage 9 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Du kan lige nå det

5 dage 7 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Camilla van Deurs er ny stadsarkitekt i København

2 uger 12 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : Vil du være med?

3 uger 5 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Hilsen fra formanden

4 uger 2 dage siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et indlæg til : Repræsentantskabsvalg 2019 - vil du være med?

Udgiv indhold