Arkitektforeningen Nordjylland

Ledelsen i Arkitektforeningen Nordjylland består af Bodil Henningsen (leder), Helle Lassen, Rie Malling, Thomas Nørkær, Hanne Egebjerg (suppl.) og Nicolai Steinø (suppl.).
Louisa Borup, Institut for Arkitektur og Medieteknologi, AAU (studentermedhjælper).

Arkitektforeningen Nordjylland er i medlemsantal en af foreningens små lokalafdelinger, men dækker et stort geografisk område.

Medlemsarrangementerne spænder over en bred vifte af arrangementer: Lige fra besøg på tegnestuer og besigtigelser af byggerier til heldagsarrangementer med temabaserede foredrag og studierejser.

En stor del af arrangementerne foregår i Aalborg, da den største del af medlemmerne har tilknytning hertil, men fremover vil vi også bestræbe os på at få fat i regionens yderområder.

Udgiv indhold