Arkitektforeningen København

Ledelsen i Arkitektforeningen København består af:

Marco Berenthz (leder), Astrid Mody, Heidi Jacobsgaard Schøbel, Ida Sofia Carolin Bergström, Isabella Caterina Kleivan, Julian Heick, Kirsten M. Birk Hansen, Thomas Ringhof og Even Brænne Olstad (suppl.).

Inger Kirstin Rahbek (stud. rep.) og Mads Kjær (stud. rep.).

Stud. arch. MAA Nikoline Kjær Jensen er desuden ansat som vores prisværdige sekretær.

Derudover er der en række værdsatte og engagerede MAA'er, med særlig tilknytning til lokalledelsen.

Helge Sommer, Salma Zavari, Astrid Mody, Oskar Mannov Olesen, Lise Birgens Kristensen og Mai Bogø.

I lokalledelsen København har vi mange forskellige baggrunde og interessefelter, men vi mødes alle om en fælles målsætning. Vi vil sætte aktuelle og nærværende faglige emner til debat, og skabe inspirerende netværksfora for de københavnske arkitekter.

Seneste aktivitet

chg@arkitektforeningen.dks billede
2 dage 16 timer siden

chg@arkitektforeningen.dk oprettede et arrangement til : Tietgenkollegiet - værkbesøg