Fagdommerkursus

• No public posts in this group. You must register or login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

Fagdommerkurset er et lukket kursus. Kurset afholdes for de nyeste fagdommere hvert år i København. Her fra kursusnetværket downloades kursusmaterialet - og diskussioner, inspiration og gode råd kan videregives mellem gruppens medlemmer.

Kursets formål er blandt andet at kvalificere arkitekter til at varetage rollen som fagdommer i forskellige typer af konkurrencer og styrke fagdommernes fornemmelse for en bedømmelsesproces med vægt på samarbejde og pædagogisk formidling.