Signe Rosenfeldt

MAA

arkitekt og planlægger

Jeg er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 2007 og ansat i Kolding Kommunes planafdeling.
Desuden er jeg i 2009 valgt som medlem af lokalledelsen i Arkitektforeningen i sydjylland og medlem af repræsentantskabet.

INDLÆG og dialog

6 dage 6 timer siden Tag med Arkitektforeningen Sydjylland til Schweiz den 4.-7. oktober

Årets udenlands studietur går til Schweiz og foregår den 4-7. oktober 2018. Rejsen foregår med fly fra Hamborg til Zürich og indkvarteringen sker to...

1 week 9 timer siden Reminder - uddannelsesbyggerier i Aabenraa

Husk at du kan se hele to nye uddannelsesbyggerier i Aabenraa på tirsdag! Der er frist for tilmelding imorgen - skriv til tes@zeni.dk

(Publiceret i netværket Arkitektforeningen Sydjylland )
12 uger 1 day siden Husk at melde dig til årsmøde den 12. marts!

Husk at melde dig til din lokalafdelings årsmøde, som foregår på Wasteland-udstillingen i Kolding mandag den 12. marts.

Vis alle 13