Bente Melgaard

MAA

ErhvervsPhDstuderende i Vejle kommune / SBI

Jeg sidder i repræsentantskabet som en af "de 19". Fra 2006-2014 har jeg været leder af lokalafdelingen Østjylland, og i 2009 blev jeg valgt ind i Arkitektforeningens bestyrelse, hvor jeg stadig sidder.

P.t. er jeg igang med en 3 årig erhvervsPhD i Vejle kommune, med titlen "Rum for det gode 'byliv' i forstaden - mellem ideal og hverdagsliv".

På det faglige felt interesserer jeg mig for forstaden, byen, bæredygtig byudvikling og klima.

INDLÆG og dialog

3 år 45 uger siden Ny leder af Arkitektforeningen Østjylland

Kære medlemmer i Øst

(Publiceret i netværket Arkitektforeningen Østjylland )
4 år 9 uger siden ARRANGEMENTER FOR EFTERÅRET 2014

Kære medlemmer i Øst Hermed en lille sommerhilsen fra AAØ og et rids af de arrangementer, som er i støbeskeen i Østjylland.

(Publiceret i netværket Arkitektforeningen Østjylland )
4 år 11 uger siden ErhvervsPhD om forstaden

Kære forstadsnetværk Der sker ikke meget herinde på netværket, men jeg vil alligevel gerne dele denne nyhed: Jeg er pr. 1 maj 2014 startet på en...

(Publiceret i netværket Forstadsnetværket)